donderdag 11 februari 2010

Verfijningen Buitenring Parkstad binnen budget

De Parkstad Buitenring kan met tal van aanpassingen en verbeteringen toch worden uitgevoerd voor het eerder gereserveerde bedrag van 253,8 miljoen euro. Eeerder had de provincie Limburg nog duidelijk gemaakt dat er geld bij moest.

lees meer

Maar was er niet eerder sprake van 135 miljoen euro, waar komt plotseling dit extra geld vandaan???

Of is dit bericht slechts een " schot voor de boeg" om de bewoners-aktiegroepen op een verkeerd been te zetten, i.v.m. de gemeenteraadsverkiezingen op 3 Maart.

Wij van IVBN hebben om tekst en uitleg gevraagd aan de verantwoordelijke wethouder E Geurts (via twitter) maar zoals gebruikelijk ook nu weer geen reaktie. Wat je zou verwachten is dat deze wethouder met zijn burgers vooraf in discussie gaat om hun visie en inzichten te noteren.Helaas moeten we e.e.a. weer achteraf uit de media vernemen hetgeen een beetje bij zijn stijl van werken past bijv, "eerst bomen kappen en dan met de aangrenzende bewoners in discussie gaan" 

Of gaat het hier om een Verkiezingsstunt  en draait hij net als zijn landelijke Partij na de tegenvallende uitslag  de overeengekomen verfijningen van de Buitenring gewoon weer terug.

Want let op er is na de uitslag van de gemeenteverkiezingen nog een hele lange weg te gaan via het indienen van Zienswijzen in Maart-April 2010, en aansluitend in Juli het bezwaarschrift aan de RvS.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten