zaterdag 24 juli 2010

Gedeputeerde G.Driessen "schiet zichzelf in de voet"?

Nog enkele dagen en dan is het zover, 28-07-2010 is de laatste dag en moeten alle Zienswijzen m.b.t.ontwerp inpassingsplan BPL bij de Provincie Limburg afgeleverd zijn.

Maar inmiddels weten we dat na enkele verschuivingen van de ter visie leggingstermijn ook deze termijn te vroeg was .

Mede veroorzaakt doordat de Buitenring Parkstad onder de Crisis & Herstelwet valt staat de Provincie nu zelf onder tijdsdruk om tot eind sept 2010, alle Zienswijzen eerlijk en rechtvaardig te beoordelen op hun inhoud.En ter beslissing voor te leggen aan de PS Limburg.

Want alles wat sinds 17-06-2010 is gepubliceerd dozen vol met klappers ca 4000 DinA4 pagina's blijkt niet kompleet en even zorgvuldig te zijn voorbereid.
Kennelijk heeft men bij de Provincie Limburg de Parkstad burgers onderschat die door deze "overval" vlak voor de zomervakantie en met een te korte tijdbestek toch in staat bleken te zijn deze stukken goed te analyseren en hun reakties hierop in duidelijke Zienswijzen te formuleren.

Haastige spoed is zelden goed



Er volgt beslist nog een rondje bezwaarschriften richting RvS wanneer PS 08-10-2010 toch zal besluiten het ontwerp definitief te verklaren.


..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten