woensdag 28 juli 2010

Gedeputeerde G Driessen raakt geleidelijk zijn Draagvlak kwijt

                      Langzaam maar zeker verliest G Driessen zijn draagvlak.

Gemeente Heerlen haakt af en Kerkrade was al lang tegenstander .
Onderbanken en Schinnen dienen Zienswijze in tegen BPL.

                    Nu nog de bestuurders van Landgraaf en Brunssum

                                En dan staat Ger in zijn hemd!!!!!!!!!!!!!!!!

www.l1.nl/content/4674456/gedeputeerde_verbaasd_over_heerlense_zienswijze_buitenring

2 opmerkingen:

  1. Onderschat nooit de CDA! In eerste instantie was er geen geld, hebben ze geregeld. Daarna is middels de crisis en herstel wet de inspraak aan beperking onderhevig gemaakt. Driesen wil geen enkel gezichtsverlies lijden op dit dossier en zal al wat (on-)mogelijk is om ZIJN zin door te drijven ook proberen en zijn lobby netwerk verschrikkelijk achter de vodden zitten. Ben trouwens heel erg benieuwd naar de reacties (als die er al komen) van de in Brunssum voor dit project verantwoordelijke wethouders, die zijn als kartrekkers wel oorverdovend stil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem, dit ben ik met je eens. Het is een persoon die zijn hele CDA netwerk op scherp heeft gezet en alle medewerkers van de Provincie Limburg onder onverantwoordelijke druk heeft gezet en nu daar nog een schepje bovenop zal doen.
    Een aangeschoten "dier"is aggressief en onbereknebaar in het gedrag en ik bern er zeker van dat de komende weken de rust rond dit onderwerp niet zal terugkeren maar zal escaleren tot het onbegrijpelijke.
    Sowieso is het CDA erg beschadigd na de nederlagen van de laatste verkiezingen. Maar zij liggen in hun burcht en likken de wonden . Er zijn gelukkig niet direkt opvolgers beschikbaar maar die worden inmiddels via campagnes gerecruteerd. En laten we maar hopen dat Frissen, Driessen,Frische, Koopmans, Verhagen en Knops ook het veld moeten ruimen.
    Wat de Brunssumse Wethouders de Boer en Geurts betreft heb ik de indruk dat men ingezien heeft dat er voor hun problemen voor de hand liggende oplossinge voor het oprapen liggen maar zij weten niet hoe ze dit zonder persoonlijk beschadigd te worden een goede wending kunnen geven. De bewoners hebben hun officieel via de Zienswijze en inofficieel via gesprekken in de wijken laten weten hoe men over hun handelswijze denkt en vandaar zijn zij erg stil, men wil geen kleerscheuren riskeren. maar dat betekend wel dat ze op dit moment erg kwetsbaar zijn zeker nu de PVDA wethouder Smeets uit Heerlen zich heeft uitgesproken voor een 2 baans versie, wat het dan ook waard mag zijn. Maar zijn reaktie ligt wel op straat..... Dus laat ons maar afwachten ,misschien dat men zich politiek onderling nog gaat opofferen of bevechten en kunnen we dit in de lokale media blijvend vervolgen tot 8 okt want dan valt de beslissing hoe dan ook.

    BeantwoordenVerwijderen