zondag 1 augustus 2010

Provinciale statenleden die op 8 okt 2010 een besluit nemen over BPL ontwerp

-

                                       Ruim 1750 zienswijzen Buitenring Parkstad     

            

Op 08 oktober 2010 zal er door de Provinciale Statenleden Limburg een belsuit genomen worden over het :    

                  Provinciaal ontwerp inpassingsplan Buitenring Parkstad Limburg.

Voor alle duidelijkheid vind U in deze bijlagen een volledig overzicht van alle Limburgse Statenleden.

         Limburgse Statenleden

Sommige frakties hebben reeds hun zorgen uitgesproken in een brief aan de voorzitter college Gedeputeerde Staten i.v.m.de nieuwe Zienswijze van College B&W van Gemeente Heerlen.

           brief CDA

           brief VVD. 



17 september 2010 is er nog een commissievergadering in het Provinciehuis Limburg alwaar U nog kunt inspreken, dus aanmelden .






,,

1 opmerking:

  1. Niet alleen de PVV is een gevaar voor de rechtstaat, de CDA-Limburg is dat nu zeker ook aan het worden. Wat is dat nu weer voor achterlijke brief die d'r Wiel in opdracht van Driessen gestuurd heeft. Ik denk dat ons nog heel wat narigheid staat te wachten als de PVV en CDA elkaar echt gaan vinden vinden op een aantal echt relevante zaken in een minderheidskabinet met de VVD. Triest, diep triest, ik vraag me toch echt af welke belangen nu gediend moeten worden. Die van de CDA lobby of van de burger. Het lijkt erop dat het CDA de ferme jongen wil gaan spelen vanwege de vele protest stemmen op de PVV en de zwaai naar rechts en men ons wil doen laten geloven dat het land het schijnbaar zat is dat er teveel gepolderd en gedoogd wordt, er teveel regels zouden zijn en dat het land nu echte leiding nodig heeft. Afspraak is afspraak riep Rita Verdonk eens en Rutte roept het nog steeds. Het merendeel van de regels is er gekomen om de mensen en natuur te beschermen had ik altijd gedacht maar het lijkt erop dat beschermende regels nu juist weg moeten om de dubieuze CDA lobby vooruit te helpen. Groet Paul

    BeantwoordenVerwijderen